Radiohead komt naar Vorst Nationaal

BRUSSEL -- De Britse rockgroep Radiohead komt op 11 november naar Brussel voor een concert in Vorst Nationaal. De formatie rond Thom Yorke toert in het najaar door Europa en reserveerde een avond voor de Belgische fans. Dat meldt ClearChannel.
Radiohead is niet meer weg te denken uit de lijsten van beste songs en albums aller tijden. Radiohead groeide begin jaren negentig door het succes van hun eerste single 'Creep' in geen tijd uit tot een van de populairste bands ter wereld. In ons land duurde het even vooraleer de band van het imago van ,,de jongens van Creep'' afraakte, maar twee geslaagde doortochten in het Brusselse Lunatheater en op Torhout-Werchter zorgden voor de definitieve doorbraak.

In oktober 1997 stond Radiohead al eens op het podium van Vorst Nationaal. Begin juni verscheen ,,Hail to the Thief'', de zesde langspeler van de groep. Dit jaar nog gaven de rockers uit Oxford een concert voor een uitverkocht Werchter.

Tickets voor het optreden van 11 november kosten 40 euro. Ze kunnen vanaf zaterdag 2 augustus besteld worden via Goformusic op het nummer 0900/2 6060 of via www.goformusic.be .

Bron: belga

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden