Bloemensalade met gekonfijte eend

Chefkok Ruige Vermeire geeft in het kookboek Herbas zijn versie van pulled duck, op een bedje - of liever onder een berg - van verse kruiden, die je zelf kunt plukken. Tip: Neem een schaartje mee en knip altijd net boven de ‘V’ van de plant: niet onder de bloemknop en niet tot tegen de grond, maar aan de oksel. Zo kan het plantje teruggroeien. Haal nooit de hele plant of de wortels weg.

Ingrediënten:

90 g pulled duck (een eendenborstfilet die je minstens 45 minuten op 200 graden laat garen)

Arachideolie

30 ml hoisinsaus

30 g microblad (mix van jonge slasoorten en grote ...

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden