Ook dat nog

De échte blikvanger van de Oscars? De jurk van Tems

De Nigeriaanse zangeres Tems kon zondagavond op de rode loper veel complimentjes vergaren voor haar extravagante baljurk. De genodigden die achter haar zaten, waren echter minder enthousiast.

De Oscars is jaarlijks een onvergetelijke avond voor alle genodigden. Dit jaar moesten sommige gasten echter wat meer moeite doen om de uitreiking te volgen. De jurk van de Nigeriaanse zangeres Tems stal letterlijk de show door het zicht van alle genodigden achter haar te blokkeren. De avant-gardejurk van Lever Couture was een blikvanger op de rode loper, maar de gigantische witte kraag van het balkleed wist vooral de blikken te vangen van iedereen achter de zangeres.

In verschillende video’s van waar de zangeres in beeld komt, duiken gasten op die wanhopig een glimp proberen op te vangen van de uitreiking. Niet alleen de mensen achter Tems, maar ook diegenen naast haar zullen ’s ochtends zijn opgestaan met nekpijn. De witte kraag trad namelijk ver buiten de grenzen van haar zitplaats. De perfecte jurk voor social distancing dus, maar daar moeten ze op de Oscars gelukkig geen rekening meer mee houden. Het veroorzaakte wel heel wat hilariteit op Twitter en Tiktok. De nieuwe slap is een feit, hoewel dit incident van iets onschuldigere aard is.

Tems werd samen met Rihanna voor de song ‘Lift me up’ genomineerd in de categorie Beste originele nummer. Wellicht hoopten de gasten rondom haar dat ze de Oscar won en daarmee uit het publiek werd getild. Helaas wist ze de prijs niet te bemachtigen.

Lees ook

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden