Foto: belga

Podcast | Hoe Peter Goossens zonder al te veel vernieuwing wereldklasse werd

Al 18 keer kreeg zijn restaurant Hof van Cleve drie sterren van Michelin. Bij Gault&Milau haalde hij al twintig keer 19,5/20. Maar nu stopt Peter Goossens, de meester van de traditionele, lekkere, overdadige en ook wel erg prijzige keuken. Het zoveelste slachtoffer van de prestatiedwang bij topchefs? Of is dit toch een ander verhaal?


Onze recensent Bruno Vanspauwen praat over de keuken van Peter Goossens: traditioneel, lekker, overdadig en - toegegeven - voor mensen met geld.

VOLG DS VANDAAG OP:

VRAGEN, OPMERKINGEN OF SUGGESTIES?podcast@standaard.be

CREDITS
Journalist Bruno Vanspauwen| Presentatie Alexander Lippeveld| Redactie Bart Dobbelaere| Eindredactie Alexander Lippeveld| Audioproductie Chiaran Verheyden| Muziek Brecht Plasschaert | Chef podcast Bart Dobbelaere

OVER DEZE PODCAST
In DS Vandaag zoomt een journalist van De Standaard elke weekdag in op een actuele kwestie.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Voor de beste luisterervaring

Download de app DS Podcast