Foto: belga

Miss België Chayenne Van Aarle zwaargewond naar ziekenhuis gebracht na zwaar auto-ongeval

Miss België Chayenne Van Aarle (23) is dinsdagmiddag betrokken geraakt bij een zwaar auto-ongeval op de E17 in Kruibeke. Ze raakte gekneld en kon pas na een half uur worden bevrijd. De miss werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

‘Het ongeval tussen een wagen en een vrachtwagen gebeurde rond 13.30 uur in de staart van de file op de E17’, zegt woordvoerder Jonathan Pfund van de federale politie. ‘De bestuurder, een vrouw, zat gekneld in haar voertuig en moest bevrijd worden. Ze is gewond naar het ziekenhuis gebracht.’

Het verkeer zou vertraagd geweest zijn ter hoogte van de afrit Kruibeke, daar is Van Aarle aan hoge snelheid ingereden op een Nederlandse vrachtwagen. Ze zou heel de tijd bij bewustzijn zijn geweest. Ze werd zwaargewond overgebracht naar het Middelheim-ziekenhuis in Antwerpen. Aanvankelijk werd gezegd dat Chayenne in levensgevaar was, maar die informatie werd intussen bijgesteld. ‘Chayenne is stabiel. Ze heeft veel verwondingen maar ze is niet in levensgevaar’, liet haar vriend Nicolas Geniets weten aan onze redactie.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden
Niet te missen