Foto: Isopix

Ook The Killers en Florence and the Machine komen naar Pukkelpop

De organisatoren van Pukkelpop hebben hun zondagse headliners bekendgemaakt. The Killers en Florence and the Machine spelen op 20 augustus op de festivalweide in Kiewit bij Hasselt. Eerder deze week raakte al bekend dat Billie Eilish, Angèle en Anne-Marie dit jaar op de affiche van het festival staan.

The Killers waren voor het eerst op Pukkelpop te zien in 2004 en promoveerden in 2008 tot een van de headliners op het hoofdpodium. Ook bij de komende editie mogen ze de Main Stage inpalmen.

Ook de band rond frontvrouw Florence Welsh, Florence and the Machine, komt voor het eerst in meer dan een decennium nog eens naar Kiewit.

Met de al bekende headliners voor vrijdag, zaterdag en zondag heeft Pukkelpop nog maar een tipje van de sluier opgelicht. De komende weken en maanden komen er nog een kleine tweehonderd acts bij op de affiche.

Tickets voor Pukkelpop zijn nog niet te verkrijgen. Woensdag maken de organisatoren bekend wanneer de verkoop van start gaat.Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden
Niet te missen