Foto: John Shearer/Invision/ap
Ook dat nog

Biopic Madonna geschrapt na aankondiging wereldtournee

Universal schrapt de langverwachte biopic over Madonna. De beslissing komt kort nadat de zangeres haar wereldtournee aankondigde, meldt Variety. De film zou de veertigjarige carrière van de zangeres volgen.

Na de aankondiging van haar wereldtournee, lijkt de langverwachte biopic van Madonna op de lange baan geschoven. Universal trekt officieel de stekker uit het project. Volgens de Amerikaanse nieuwssite The Hollywood Reporter zou de beslissing vorig jaar al gevallen zijn.

De film creëerde online al heel wat ophef door het castingproces dat Madonna mogelijke kandidaten voor de hoofdrol liet doorlopen. Actrice Florence Pugh, Euphoria-ster Alexa Demie en popzangeres Bebe Rexha haalden de rol niet en uiteindelijk was het Julia Garner, bekend van Netflixserie Ozark, die de eer kreeg.

Ondanks dat Universal zich uit het project terugtrekt, zou Madonna nog steeds toegewijd zijn haar biopic te verwezenlijken. De ‘Queen of Pop’ maakte eerder al twee films: het komisch drama Filth and wisdom en het romantische, historische drama W.E. over koning Edward VIII.

Een reactie van Universal, Madonna of hoofdrolspeelster Julia Garner blijft voorlopig uit.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden