Netflix lost al opnieuw beelden van veelbesproken documentaire ‘Harry & Meghan’

Pas staan de eerste drie afleveringen van de veelbesproken Netflix-documentairereeks Harry & Meghan op de streamingdienst, of daar is al nieuw beeldmateriaal. Op die beelden zie je de openingsdans en andere momenten vanop hun trouw in 2018.

Op de nieuwe door Netflix geloste beelden bevinden we ons op de trouw van prins Harry en Meghan Markle in 2018. ‘Ik wilde dat de muziek leuk zou zijn, ook onze openingsdans’, zie en hoor je Meghan zeggen. Waarop je de tortelduifjes uit de bol ziet gaan op Land of a thousand dances van Wilson Pickett. ‘Dat was geweldig’, zegt Meghan nog. Op de beelden zie je haar ook dansen met Elton John, een van de gasten op hun trouwfeest.

De eerste helft van de zesdelige reeks, sinds donderdag te zien op Netflix, was niet de grote aanval op het Brits koningshuis die men had verwacht. Het koppel was vooral erg kritisch voor de Britse media, maar die lieten dat niet onopgemerkt passeren. Dat het interview met BBC naar aanleiding van hun verloving opgezet spel was, werd door de journalist tegengesproken.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden
Niet te missen