Foto:  MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Hoofdverdachte legt bekentenissen af in onderzoek naar dubbele moord in Kraainem

Een van de drie verdachten van de dubbele moord in Kraainem, Pierre D., heeft zijn aandeel in de feiten bekend. Dat bevestigt het parket van Halle-Vilvoorde.

Pierre D. was de ex-partner en stiefvader van de twee slachtoffers, Magali W. (46) en haar 17-jarige dochter.

Het was D. zelf die de avond van de feiten, 24 maart, de hulpdiensten verwittigde toen hij in de inkomhal een bloedplas ontdekte. De hulpdiensten troffen vervolgens de lichamen van de twee slachtoffers aan. Beiden waren met verschillende messteken om het leven gebracht. De gsm’s van beide slachtoffers waren verdwenen, net als de wagen van Magali W., maar verder zouden er geen aanwijzingen geweest zijn dat het om een inbraak ging.

Pierre D. werd al kort na de ontdekking van de dubbele moord in verdenking gesteld en onder aanhoudingsbevel geplaatst. Hij ontkende toen dat hij iets met de feiten te maken heeft.

Ondertussen wees het onderzoek naar nog twee andere mannen die met de zaak te maken zouden hebben. Beby N., een 39-jarige man van Congolese nationaliteit uit Brussel, wordt ervan verdacht dat hij de slachtoffers ombracht in opdracht van Pierre D., en Vincent L., een 36-jarige man uit Libin, die de twee andere verdachten met elkaar in contact zou hebben gebracht. Nu heeft Pierre D. dus bekentenissen afgelegd.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden
Niet te missen