Foto:  Belga

Mazzu enkele weken na ontslag bij Anderlecht al terug aan de slag bij Charleroi

Lang heeft Felice Mazzu niet getreurd om zijn ontslag bij Anderlecht. Wat al enkele dagen in de lucht hing, is bevestigd door Sporting Charleroi. Mazzu is de nieuwe hoofdcoach van de club waar hij eerder al aan de slag was. Hij volgt de ontslagen Edward Still op.

Enkele weken geleden nam Charleroi afscheid van Edward Still als hoofdcoach. Still, die in zijn beginmaanden bij Charleroi nog geprezen werd voor zijn werkwijze, betaalde het gelag voor de slechte resultaten. Frank Defays nam het roer voorlopig over.

   • ‘Wie kan het WK in Qatar ooit een goed idee vinden? Het zal altijd besmet blijven’

Tot nu dus. De Zebra’s lieten zaterdagnamiddag weten dat ze met Felice Mazzu een nieuwe coach beet hebben. Mazzu was nog maar enkele weken werkloos na zijn ontslag bij Anderlecht. Tussen 2013 en 2019 was de Italo-Belg al actief op Mambourg. Het is dus een blij weerzien tussen de twee. Frank Defays zal vandaag nog wel op de bank zitten tegen KV Mechelen.

Opvallend: Charleroi ontvangt in de eerste wedstrijd na het WK in Qatar Anderlecht. Mazzu krijgt zo meteen de kans op eerherstel tegen zijn voormalige werkgever.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden
Niet te missen