Foto:  REUTERS

Jennifer Aniston openhartig over haar pogingen om zwanger te worden: ‘Zelfs ivf geprobeerd’

Actrice Jennifer Aniston heeft inAllure Magazine verteld dat ze een aantal jaar geleden verschillende pogingen deed om zwanger te worden. ‘Maar ik heb geen spijt dat het niet gelukt is’, vertelt ze openhartig.

Anistons leven wordt al jaren met een vergrootglas gevolgd, sinds ze bekendheid verwierf als Rachel Green in Friends. Tijdens haar relaties met beroemdheden Brad Pitt (2000-2005) en Justin Theroux (2015-2017) werd ook vaak gespeculeerd over een mogelijke zwangerschap. Nu heeft de Amerikaanse actrice voor het eerst onthuld dat ze wel degelijk geprobeerd heeft om zwanger te worden, en dat niet is gelukt.

‘Het was een heel zware periode van jaren vol speculatie. Ik deed er alles aan om zwanger te geraken. Ik probeerde ivf, dronk Chinese thee … Maar het mocht niet baten’, vertelde Aniston in een interview met Allure Magazine.

‘Ik wou dat iemand me vroeger had verteld om mijn eicellen in te vriezen. Maar daar denk je natuurlijk niet aan. Nu is de trein gepasseerd’, zegt de 53-jarige actrice in het interview. En daar heeft ze naar eigen zeggen vrede mee genomen. ‘Ik heb geen spijt. Integendeel, ik voel me zelfs opgelucht omdat de twijfel nu weg is.’

In het verleden waren er geruchten dat Aniston geen kinderen wou en dat dat ook de reden van de breuk tussen haar en Theroux was, maar dat ontkent ze met klem: ‘Ze noemden me egoïstisch, maar het waren allemaal leugens. Ik heb helemaal niets te verbergen over dit thema.’

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden