Foto: isopix

Eden Hazard mist Champions League-wedstrijd met Real Madrid

Geen Eden Hazard in de selectie van Real Madrid voor de Champions League-partij tegen Celtic. Hazard zou kampen met een lichte spierblessure in de dij, een gevolg van overbelasting. Hij trainde wel indoor.

Hazard trainde maandag nog mee bij De Koninklijke, maar een dag later was dat niet het geval. De Rode Duivel bleef binnen, net als Karim Benzema en Aurélien Tchouaméni. Hij zit ook niet in de kern van trainer Carlo Ancelotti.

Real Madrid is met tien punten al zeker van een plaats in de achtste finales, maar kan nog overvleugeld worden door Leipzig. Dat heeft slechts één puntje minder en moet op bezoek bij Shakthar. De Oekraïners kunnen bij winst nog doorstoten als nummer twee, want ze wonnen in Duitsland met 1-4 en hebben dan het voordeel in het onderlinge duel.

Hazard speelde dit seizoen drie keer mee in de Champions League, met een goal en een assist in de 0-3 zege bij Celtic. Tegen Shakthar (1-1) stond hij aan de aftrap, bij Leipzig (3-2) viel Hazard in.

Bondscoach Roberto Martinez maakt op 10 november zijn 26-koppige selectie voor het WK in Qatar (20 november - 18 december) bekend. Hazard blijft daarin ondanks zijn geringe speeltijd bij Real Madrid een vaste waarde.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden