Foto:  Getty Images
festivals

Werchter kondigt weer een topper aan: Muse

Na Stromae en Arctic Monkeys kondigt Rock Werchter een nieuwe headliner aan. Muse komt naar het festival.

Muse speelt op Rock Werchter 2023. De band had zijn komst enkele weken geleden al per ongeluk gelekt toen ze het Europese luik van het nieuwe Will of the People bekendmaakte, en nu is dus ook officieel: het drietal sluit de Main Stage af op zaterdag 2 juli.

Muse stond in 2000 voor het eerst op het podium in Werchter en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een van de grote publieksfavorieten. De groep, die bestaat uit Matt Bellamy, Dominic Howard en Chris Wolstenholme, bracht tot nu toe negen studioalbums uit en is onder meer bekend van de nummers ‘Knights of Cydonia’, ‘Plug in Baby’, en ‘Madness’. Hun komst naar Werchter kadert in hun ‘Will Of The People 2023 European Tour’ om hun laatste album ‘Will of the People’ te promoten.

Eerder kondigde Rock Werchter ook al de komst aan van Stromae (29 juni) en Arctic Monkeys (2 juli). Wie op vrijdag 30 juni de headliner wordt, is nog niet bekend, maar de festivalorganisatie belooft snel nieuwe namen.

De ticketverkoop voor Rock Werchter start op zaterdag 29 oktober. Wie zich net wat eerder van een festivalticket wil verzekeren, kan zich registreren voor een presale via rockwerchter.be.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden