Foto:  bfm
Politie Overval Wilrijk

Duo probeert man te overvallen op automarkt in Wilrijk

De politie van Antwerpen is zaterdagochtend met de grote middelen uitgerukt naar de Automarkt aan de Boomsesteenweg in Wilrijk. Bij een poging tot overval raakte daar iemand lichtgewond, twee verdachten werden opgepakt en de politie trof een ‘peppergun’ aan.

De politie werd zaterdagochtend opgeroepen voor een gewapende overval op de terreinen van Automarkt aan de Boomsesteenweg in Wilrijk. Ter plaatse trof de politie een man aan die lichtgewond geraakt was in zijn gezicht.

De man was het slachtoffer geworden van een poging tot overval, overvallers zouden hem een wapen tegen het hoofd gehouden hebben en probeerden daarna te vluchten met een auto.

Een getuige van het tafereel slaagde er volgens onze informatie in de vluchtende wagen klem te rijden waarop de overvallers er te voet vandoor gingen. Ze zouden geen buit gemaakt hebben.

Leden van het snelleresponsteam konden de twee verdachten in de nabije omgeving oppakken. ‘Er werd een “peppergun” (een soort revolver waarmee pepperspray wordt afgeschoten, red.) aangetroffen’, zegt woordvoerder Willem Migom van de politiezone Antwerpen. ‘De feiten worden verder onderzocht.’

Bron: gva

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden
Niet te missen