Foto:  AFP

Justin Bieber schort rest wereldtournee op, ook geen Sportpaleis

Justin Bieber heeft alle resterende optredens van zijn wereldtournee geannuleerd en schuift de shows door naar een later moment in 2023. Dat betekent dat de Canadese zanger op 20 en 21 maart niet in het Antwerpse Sportpaleis staat.

De tournee moest eigenlijk begin 2020 al van start gaan, maar door de coronapandemie werd die uitgesteld naar februari dit jaar. Bieber gaf tot nu toe optredens in tien verschillende landen, waaronder Brazilië, waar hij voor het laatst optrad.

Bieber kampt met het syndroom van Ramsay-Hunt en had eerder dit jaar daardoor last van een gedeeltelijke gezichtsverlamming. Begin september maakte hij bekend dat hij om gezondheidsredenen zijn tournee even pauzeerde. Een kleine twee weken later meldde de zanger dat hij zijn concerten tot en met 18 oktober zou annuleren. Nu heeft Bieber ook de rest van de reeks optredens geschrapt, die gepland stonden tot en met 25 maart 2023, waaronder dus ook twee afspraken in het Sportpaleis. Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden