Foto:  AP

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez verliezen zoontje bij geboorte

De Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo (37) en zijn vrouw Georgina Rodriguez laten weten dat een van hun pasgeboren kindjes overleden is.

‘Met groot verdriet moeten we melden dat ons zoontje is overleden’, zegt Cristiano Ronaldo op sociale media. ‘Het is de ergst pijn die ouders kunnen voelen. Enkel de geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om dit moment met een beetje hoop en geluk te beleven.’

In oktober kondigde het koppel aan dat ze een tweeling verwachten. Maar nu blijkt een van de twee kindjes, een jongetje, overleden te zijn. ‘We zijn allemaal gebroken door dit verlies en we vragen om onze privacy te respecteren in deze moeilijke tijden. Ons zoontje, je bent onze engel. We zullen altijd van je houden.’

De topspeler van Manchester United bedankt het medisch personeel voor hun zorgen en steun.

Ronaldo was al vader van vier kinderen: Cristiano Ronaldo Jr (2010), de tweeling Mateo en Eva Maria (juni 2017) en Alana Martina (november 2017). Zijn eerste drie kinderen kwamen ter wereld via een surrogaatmoeder.

Manchester United betuigt zijn medeleven op Twitter. ‘Jouw pijn is onze pijn, Cristiano’, klinkt het. Dinsdag speelt Manchester United tegen Liverpool in de Premier League. Het is onduidelijk of Ronaldo zal spelen.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden