Foto:  AFP

Britney Spears (40) opnieuw zwanger

Britney Spears (40) is in verwachting van haar derde kind. Dat heeft de popster maandag aangekondigd op haar Instagramprofiel.

De Amerikaanse heeft al twee kinderen met haar ex-man Kevin Federline: Sean (16) en Jayden (15).

Spears kon jarenlang niet beslissen over wat ze met haar geld deed of hoe ze haar leven inrichtte, omdat ze onder curatele van haar vader stond. Zo werd ze naar eigen zeggen verplicht om anticonceptie te nemen. De zangeres vocht de curatele aan bij de rechter en kreeg in november 2021 gelijk. Sinds ze niet langer onder toezicht staat voerde ze al verschillende ingrijpende veranderingen door in haar leven. Zo verloofde ze zich met haar partner Sam Asghari.

‘Ik verloor zoveel kilo’s om op vakantie te gaan naar Maui en nu zijn ze terug’ schrijft Spears maandag in een bericht op Instagram. ‘Ik vroeg me af wat er aan het gebeuren was (...) en toen deed ik een zwangerschapstest.’ De voormalige popster voegt er meteen aan toe dat ze zich tijdens vorige zwangerschappen niet goed voelde en dat ze blij is dat er vandaag geen taboe meer heerst op het onderwerp.

Of Spears echt zwanger is of een grapje maakt om het thema rond prenatale depressie te belichten, is voor heel wat fans niet duidelijk. De zangeres deed in hetzelfde bericht immers ook een verwijzing naar een zogenaamde ‘food baby’, wanneer de buik bol staat door veel te eten. Ook de fans zijn niet allemaal overtuigd. ‘Echt? Ik ben verward, ben je zwanger of niet’, schrijft iemand. Of ook: ‘Ben je serieus? Ik snap het niet. Alleszins proficiat!’

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden