Foto:  EPA-EFE

Prinses Charlene van Monaco opgenomen in het ziekenhuis, tweeling deelt liefdevolle boodschap

Prinses Charlene van Monaco was zoals eerder was aangekondigd niet aanwezig op de nationale feestdag omdat ze in het ziekenhuis is opgenomen, zo heeft haar echtgenoot, prins Albert bevestigd. Haar zesjarige tweeling had wel een liefdevolle boodschap voor haar, die ze ook met het publiek deelden.

De ‘geheime locatie’ waar prinses Charlene van Monaco verblijft, blijkt een kliniek te zijn. Dat onthult prins Albert in een nieuw interview met People. Charlene zoekt hulp na ‘uitputting, zowel emotioneel als fysiek’. Hij ontkende speculaties dat deze uitputting het gevolg is van hun huwelijksproblemen.

‘Ik ga dit waarschijnlijk meerdere keren zeggen, maar dit heeft niets te maken met onze relatie. Dat wil ik heel duidelijk maken. Dit zijn geen problemen binnen onze relatie; niet met de relatie tussen man en vrouw. Het is van een andere aard’, zei hij vrijdag in het interview. ‘Ze was duidelijk uitgeput, fysiek en emotioneel. Ze was overweldigd en kon de officiële taken, het leven in het algemeen of zelfs het gezinsleven niet aan’, voegde de prins eraan toe.

Het nieuws over de behandeling van prinses Charlene komt slechts enkele dagen nadat werd bevestigd dat ze een tijdelijke onderbreking van haar taken zou nemen. Ze annuleerde een gepland optreden voor vrijdag op de nationale feestdag van Monaco. Dit kwam na haar recente terugkeer naar Monaco na zes maanden in Zuid-Afrika te hebben doorgebracht, weg van haar familie.

‘We houden van je’

In een verklaring van het paleis werd gezegd dat is besloten dat zowel prins Albert als prinses Charlene ‘een periode van kalmte en rust’ nodig hebben om een goed herstel voor de prinses te verzekeren. ‘Na de afgelopen maanden te hebben geworsteld met een slechte gezondheid, is de prinses momenteel aan het herstellen en zal dat de komende weken blijven doen, zodat ze kan herstellen van een staat van diepe algemene vermoeidheid.’

Daarom stond zij deze nationale feestdag dus uiteindelijk tóch niet op het balkon bij haar gezin om naar de jaarlijkse parade te kijken. Hun kinderen Gabriella en Jacques (6) zonden vanaf het balkon een liefdevolle boodschap naar hun moeder: ‘We miss you mommy’ (We missen je, mammie) stond er te lezen op de tekening van Gabriella. Jacques droeg de tekening waarop stond: ‘We love you mommy’ (We houden van je, mammie).

Bron: De Telegraaf

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden