‘Harry Potter’-acteurs keren 20 jaar na eerste film terug naar Zweinstein

Streamingdienst HBO Max heeft aangekondigd dat Harry Potter-acteurs Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson terugkeren naar Zweinstein. Op 1 januari 2022 om middernacht houden ze samen met de sterrencast van alle acht Harry Potter-films een reünie om de twintigste verjaardag van Harry Potter en de steen der wijzen te vieren.

Het werd al een tijdje gefluisterd, maar dinsdag werd het ook officieel bevestigd. Harry Potter 20th anniversary: return to Hogwarts wordt een feit. Filmmaker Chris Columbus krijgt gezelschap van Harry, Hermelien en Ron om terug te reizen naar Zweinstein, de magische school waar hun avontuur twintig jaar geleden begon.

Harry Potter 20th anniversary: return to Hogwarts zal een magisch verhaal vertellen met nieuwe, diepgaande interviews en gesprekken met de cast’, belooft HBO Max. ‘Fans worden uitgenodigd voor een magische reis doorheen een van de meest geliefde filmreeksen aller tijden.’

Harry Potter 20th anniversary: return to Hogwarts zal op HBO Max te zien zijn om middernacht op 1 januari 2022, zodra de klok het nieuwe jaar inluidt. Het is nog niet duidelijk wanneer de reünie in België bekeken zal kunnen worden.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden