Foto: AFP

Ontvoerders van Lady Gaga’s honden en vrouw die hen ‘vond’ gearresteerd

Meerdere mensen die ervan worden verdacht de honden van de Amerikaanse zangeres Lady Gaga te hebben ontvoerd en de hondenuitlater te hebben neergeschoten, zijn donderdag opgepakt. Dat vertellen politiebronnen aan entertainmentsite TMZ.

De personen zijn opgepakt op verdenking van diefstal en poging tot moord. De politie kwam de verdachten op het spoor dankzij bewakingsbeelden van de steeg waar de twee ongedeerde Franse bulldogs vastgebonden aan een paal werden achtergelaten door de ontvoerders. De vrouw die de dieren naar eigen zeggen zou hebben gevonden, is ook opgepakt volgens de berichtgeving.

Ontvoerders van Lady Gaga’s honden en vrouw die hen ‘vond’ gearresteerd
De bodyguard van Lady Gaga met één van haar honden Foto: BSR Agency

Beloning van 500.000 dollar

Eind februari werd Gaga’s hondenuitlater tijdens het uitlaten van haar drie honden in Hollywood overvallen door twee gewapende mannen. De man werd neergeschoten en raakte gewond aan zijn borstkas en longen. Twee van de drie viervoeters werden meegenomen, de derde wist te ontsnappen.

De zangeres, die destijds voor filmopnames in Italië was, loofde een beloning van 500.000 dollar uit voor de gouden tip die naar haar honden leidde. De hondjes werden enkele dagen na de ontvoering gevonden. De ontvoerders zouden niet op de hoogte zijn geweest dat ze de honden van Gaga hadden meegenomen. Franse bulldogs zijn duur en erg gewild en worden daarom wel vaker gestolen.

Bron: Belga

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden