Foto: REUTERS

Hondenuitlater Lady Gaga beschrijft hoe hij aan dood ontsnapte

De hondenuitlater van Lady Gaga heeft voor het eerst gereageerd op de schietpartij van vorige week woensdag. Op Instagram schrijft Ryan Fischer over hoe hij tijdens het uitlaten werd neergeschoten en twee honden van de zangeres werden meegenomen.

Toen hij in West Hollywood de drie honden van Lady Gaga aan het uitlaten was, werd Fischer door twee gewapende mannen overvallen en neergeschoten. Ze wisten twee van haar Franse bulldogs mee te nemen. Eentje, Asia, wist te ontsnappen.

‘Terwijl de auto ervandoor ging en het bloed uit mijn schotwond gutste, kwam er een engel aan die naast me ging liggen. Mijn paniek verminderde en ik werd rustiger toen ik naar haar keek. Zelfs toen ik besefte dat het bloed rond haar kleine lichaam dat van mij was’, blikt hij terug. ‘Ik stelde Asia zo goed als ik kon gerust.’

Herstel

Fischer zegt dat hij nipt aan de dood is ontsnapt. Hij nam zichzelf voor om de twee andere honden te redden, en zichzelf. Met Fischer zelf komt het goed, hij ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis. In zijn posts zegt hij dat hij nog moet herstellen, maar hij kijkt al uit naar de hereniging met de honden.

Gaga’s ontvoerde honden Gustav en Koji werden afgelopen weekend door een vrouw gezond en wel in een politiekantoor afgeleverd. De zangeres, die in Rome is voor filmopnames, had een beloning van een half miljoen dollar uitgeloofd voor de veilige terugkeer van de buldogs. De politie heeft nog geen verdachten geïdentificeerd.

Fischer bedankt Lady Gaga voor haar steun. ‘Je schatjes zijn terug en de familie is weer bij elkaar. We did it!’

Een bewakingscamera legde de aanval op de hondenuitlater vast:

DS VIDEO - Bewakingscamera legt aanval op hondenuitlater Lady Gaga vast. Video: De Standaard

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden