Foto: AFP

Hondenuitlater van Lady Gaga neergeschoten, honden gestolen

De hondenuitlater van de Amerikaanse zangeres Lady Gaga werd neergeschoten in Los Angeles. Twee van de drie Franse bulldogs werden gestolen. De derde hond zette het op een lopen.

Een mannelijke verdachte schoot met een semi-automatisch wapen op de hondenuitlater, die met vier schotwonden werd overgebracht naar het ziekenhuis. De toestand van de man is volgens CNN stabiel.

Lady Gaga vaardigt een beloning van 500.000 dollar uit voor de vinder van haar twee honden, Koji en Gustav. Er werd ook een emailadres opgezet, informatie kan worden doorgespeeld naar kojiandgustav@gmail.com. De persverantwoordelijke laat weten dat er ‘geen vragen’ worden gesteld. De derde hond, Miss Asia, liep weg en werd later gevonden door de politie.

De popzangeres is momenteel in Rome voor de opnames van een film.

Het is niet duidelijk of de dieren gestolen werden omdat ze van Lady Gaga zijn, of dat de dief gewoon munt wou slaan uit de honden. Het gaat namelijk om drie Franse bulldogs, een ras waarvoor in Amerika al snel 2.000 dollar betaald wordt voor een puppy. Voor een volbloed puppy lopen de prijzen op tot 10.000 dollar.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden