Foto: Photo News

Real-trainer Zinédine Zidane: “Op mentaal vlak gaat het heel goed met Eden Hazard”

Ondanks herhaaldelijke blessures en achttien moeilijke maanden bij Real Madrid gaat het op mentaal vlak heel goed met Eden Hazard (29). Dat heeft Real-coach Zinédine Zidane dinsdag verklaard.

“Het is tot nog toe niet gemakkelijk geweest voor Eden. Maar ik voel dat het op mentaal vlak heel goed gaat met hem”, zei Zidane op de persconferentie daags voor de thuismatch tegen Granada op de 15e speeldag in La Liga. “Hij traint opnieuw op regelmatige basis met ons. We moeten wel geduld opbrengen. Maar het gaat goed.”

Eind november stapte Hazard na 28 minuten van het veld tijdens het duel met Alavés. De recordaankoop van de Madrilenen had pas even voordien zijn rentree gemaakt na een coronabesmetting. Door blessures zag hij al dit seizoensbegin en drie vierde van vorig seizoen in het water vallen. Hazard speelde dit seizoen nog maar zes matchen in het Real-shirt, nadat hij het seizoen was gestart met een enkelblessure.

Eind september volgde nog een spierkwetsuur. Sinds vorige week traint de aanvoerder van de Rode Duivels weer mee met de groep. Zaterdag liet Zidane nog optekenen dat Hazard “weldra” opnieuw kan spelen.

Bron: BELGA

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden