Foto: EPA-EFE

Yannick Carrasco sukkelt met knieblessure bij Atlético Madrid

Atlético Madrid trainde vrijdag zonder Yannick Carrasco. De Rode Duivel liep dinsdag in het Champions League-duel tegen Bayern München (1-1) een blessure op aan de knie. Hij werd behandeld door de medische staf en wacht de reactie van zijn knie op de behandeling af.

De wedstrijd van zaterdag in La Liga, thuis tegen Valladolid, lijkt zeker te vroeg te zullen komen voor Carrasco. Volgende week woensdag wacht de cruciale uitmatch op de slotspeeldag van de groepsfase van de Champions League bij Salzburg. Bij verlies eindigt het Champions League-avontuur van de Rojiblancos al in de eerste ronde.

De 27-jarige Carrasco werd begin september door Atlético Madrid teruggekocht van Dalian Pro. De Rode Duivel had in februari 2018 de omgekeerde beweging gemaakt. Tijdens de eerste helft van 2020 speelde Carrasco al op huurbasis terug voor Atlético.

De buitenspeler begon goed aan het nieuwe seizoen en speelde tot dusver al tien keer mee met Atlético, waarin hij twee maal scoorde. Twee weken geleden besliste hij nog de topper tegen Barcelona (1-0) met de enige goal van de wedstrijd.

Carrasco miste de vorige interlandperiode met de Rode Duivels al door een spierblessure.

Bron: BELGA

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden