Foto: ISOPIX

‘Meghan Markle gaat voor Vogue schrijven en poseren’

Meghan Markle geniet nu nog van haar moederschapsverlof, maar ze is duidelijk al volop plannen aan het maken voor daarna. Zo zou ze als gastredacteur fungeren voor het belangrijke septembernummer van de Britse Vogue, meldt US Weekly.

Mode en lifestyle waren jarenlang een passie van Meghan Markle. Zo pende ze daarover stukken op haar blog The Tig. Die zette Markle twee jaar geleden echter stop om zich volledig aan haar koninklijke taken te wijden. Maar het lijkt erop dat ze zich binnenkort nog eens zal kunnen uitleven.

Volgens US Weekly is de vrouw van prins Harry namelijk gevraagd als gastredacteur voor het septembernummer van de Britse Vogue, één van de belangrijkste van het jaar. Daarbij zou ze onder andere ‘een selectie van belangrijke vrouwen aan boord halen om artikels te schrijven’. Markle zou ook zelf in haar pen kruipen voor een opiniestuk.

Fotoshoot

Voor het magazine zou bovendien een fotoshoot met Markle worden gemaakt. Die zou zelfs volgende week al worden ingeblikt op Frogmore Cottage, de residentie waar ze met prins Harry en baby Archie woont. Royalty-fans hopen dus al dat ook die laatste twee mee op de foto zullen gaan.

Bron: US Weekly