Foto: Photo News

Treinverkeer tussen Gent en Antwerpen verstoord

Er reden zaterdag een tijdlang geen treinen meer tussen Gent-Sint-Pieters en Gent-Dampoort, wat ook gevolgen had voor het treinverkeer naar Antwerpen. Sinds 14.30 uur komt het treinverkeer opnieuw op gang, maar vertragingen en afschaffingen blijven mogelijk.

Na een persoonsaanrijding in Gentbrugge was er enkele uren geen treinverkeer mogelijk tussen Gent-Sint-Pieters en Gent-Dampoort. Reizigers van en naar Antwerpen werden aangeraden om via Brussel of Mechelen te reizen. Sinds 14.30 uur komt het treinverkeer geleidelijk aan op gang, maar vertragingen en afschaffingen blijven mogelijk, waarschuwt NMBS.

Het treinverkeer is zaterdagnamiddag onderbroken op lijn 37 tussen Verviers en Welkenraedt, na een breuk van de bovenleiding in Dolhain. Dat meldt een woordvoerder van infrastructuurbeheerder Infrabel. Het treinverkeer is onderbroken in beide richtingen. Hoe lang de hinder zou duren is niet duidelijk. Lijn 37 verbindt Luik met Aken.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Bron: Belga

De podcasts van De Standaard