Foto: LVDB

Gijzeling in Denderleeuw afgelopen

De man die zich dinsdagavond in zijn woning in Denderleeuw had verschanst, is opgepakt. Dat werd uit goede bron vernomen. De speciale eenheden zijn de woning binnengevallen omdat gevreesd werd dat de man zichzelf of zijn zoon iets zou aandoen.

De feiten speelden zich af in een woning aan de Veldstraat, ter hoogte van de Stadionlaan. De man verschanste zich in zijn woning en weigerde hij zich over te geven. De politie en de speciale eenheden kwamen ter plaatse.

De hulpdiensten beschouwden de situatie als een gijzeling, maar het was een tijdlang onduidelijk wie nog in de woning was. Uiteindelijk bleek de zoon van de verdachte ook aanwezig te zijn, maar het kind raakte niet gewond. De politie probeerde vruchteloos te onderhandelen met de verdachte, waarna de speciale eenheden de woning binnendrongen. De man werd opgepakt en hij zal ondervraagd worden wanneer zijn toestand dat toelaat.

De man zou in de vooravond op Facebook een bericht gepost hebben waarin hij zei dat de politie hem kwam oppakken. Waarom hij dat schreef is nog onbekend. 

Bron: BELGA

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden
Niet te missen