Foto: BELGA

Man die echtgenote neerstak dood teruggevonden in cel

Demetrie H. (35), de man die verdacht wordt van de moord op zijn vrouw Nancy M., is woensdag omstreeks middernacht dood aangetroffen in zijn cel. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Demetrie H. zat in de cel op verdenking van moord op zijn echtgenote. Rond middernacht werd de man dood teruggevonden in zijn cel. Het gaat om een wanhoopsdaad. Het gevangeniswezen bevestigt het overlijden.

H. wordt ervan verdacht dinsdagnacht zijn echtgenote te hebben gedood in hun echtelijke woning in Oordegem, een deelgemeente van Lede. De avond van de feiten had slachtoffer Nancy M. bekend aan haar echtgenoot dat ze hem zou verlaten voor een andere man. Naar verluidt waren er al langer problemen bij het koppel. Zo is de politie al meerdere malen tussengekomen bij echtelijke ruzies.

H. belde zelf de politie om zich aan te geven. Hij verklaarde dat het niet de bedoeling was om zijn vrouw te doden, het mes moest enkel dienen om haar te bedreigen. De drie kinderen van het koppel (11,10 en 1 jaar oud) lagen te slapen op het moment van de feiten.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden