Foto: Jan Van der Perre

Tom Van Dyck annuleert voorstellingen door gezondheidsproblemen

De première van de monoloog Het beest in u van Tom Van Dyck is om gezondheidsredenen afgelast. Dat geeft de Arenbergschouwburg op zijn website aan.

De voorstelling zou vrijdagavond in Antwerpen in première gaan. Het beest in u wordt omschreven als een theatervoorstelling ‘die balanceert tussen humor en ernst, vol ontluisterende weetjes, ongemakkelijke waarheden, pijnlijke bekentenissen en ook een beetje hoop’.

‘Om gezondheidsredenen en op doktersbevel zal Tom Van Dyck de komende weken niet kunnen spelen’, bevestigt zijn zakelijke partner Inge Geukens aan Belga. De try-out van de voorstelling heeft de acteur woensdagavond voortijdig moeten afbreken. Er stonden voorstellingen gepland tot begin juni. Manager Geukens gaat contact opnemen met de culturele centra en theaters.

Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde onder meer in Van Vlees en Bloed, Met Man en Macht en Den Elfde van den Elfde.

Hij is bij het brede publiek ook bekend uit successeries als Het Eiland, In de Gloria, Alles Kan Beter, Matroesjka’s, De Parelvissers, Safety First The Movie en Frits en Freddy. Dit televisieseizoen is hij te zien in De Bende van Jan de Lichte (VTM) en Over Water (VRT).

Bron: BELGA
In het nieuws