Foto: rr
Ross was niet de dief

Friends-acteur reageert op bierdief-look-a-like

David Schwimmer, de acteur die de rol van Ross in de populaire sitcom Friends speelt, heeft op ludieke manier bewezen dat hij niet betrokken was bij een diefstal in het Britse Blackpool. Hij reageert zo op de stortvloed aan reacties na een opsporingsbericht van de politie.

In het Britse Blackpool heeft de politie op haar Facebook-pagina bewakings­camerabeelden gepost van een man die een restaurant verlaat met een krat bierblikjes. Die post ging viraal omdat de dief lijkt op Ross Geller, ­David Schwimmers personage in de Amerikaanse sitcom Friends. Al snel regende het oneliners van het personage op de Facebookpagina van de politie.

Omdat de reacties zo uit de hand liepen, heeft de politie gereageerd. ‘Dank aan iedereen, maar ons onderzoek heeft uitgewezen dat Schwimmer zich op het moment van de feiten wel degelijk in de VS bevond.’

Ook de acteur heeft intussen gereageerd. Op zijn Instagram-account postte hij een filmpje waarin hij te zien is met een krat blikjes in de supermarkt. ‘Ik zweer dat ik het niet was’, staat onder het filmpje te lezen. 

De reactie van David Schwimmer:

In het nieuws