Foto: rr

N-VA Langemark-Poelkapelle met meer dan honderd actiepunten

N-VA-lijsttrekker in Langemark-Poelkapelle Dominique Cool trekt met meer dan honderd actiepunten naar de kiezer.

Dominique Cool uit Poelkapelle is fractieleider in de gemeenteraad, en zal dan ook de N-VA-lijst trekken. Oud-veldwachter Johan Vannoote uit Langemark zal de lijst duwen. Alle huidige raadsleden krijgen een plaats op de lijst: José Victoor, Claudine Muylle en Robert Barthier uit Langemark, Peter Vantomme uit Poelkapelle en Sylvie Van Keirsbilck uit Madonna.

Nieuw zijn Rik Robaeys en Claudine Vandemaele uit Langemark, Darline Rambour en Hyacintha Louwyck uit Madonna, Heidi Coppenolle uit Sint-Juliaan en Griet Desmedt en Geert Delie uit Poelkapelle. Opvallend zijn de jongeren Tristan Bruynsteen (18) uit Langemark en Sam Lanckriet (23) uit Madonna en twee landbouwvrouwen, Heidi Lierman uit Poelkapelle en Sabine Joye uit Sint-Juliaan. Voor de provincieraad schuift de lokale afdeling Bart Rambour uit de Madonna naar voor, die er op een zevende plaats staat.”

De partij heeft een programma uitgewerkt op basis van dertien thema’s met meer dan honderd actiepunten. Die worden gecommuniceerd via Facebook en folders.