Foto: mye

Aalterse Open VLD+ met volledige lijst naar de kiezer

Met de verkiezingen in aantocht, trekt de Aalterse Open VLD+ met een volledige lijst van 29 namen naar de kiezer in de fusiegemeente.

De top drie was met Vic De Jaegher, Mieke Vertriest en David Geens al eerder bekend en nu zijn ook de resterende 26 namen ingevuld. In totaal gaat het om zeventien liberalen en twaalf onafhankelijken. De Jaegher wordt op de lijst vergezeld door zijn echtgenote Katty Mortelmans en ook David Geens krijgt gezelschap van zijn vrouw Isabel Verbeke op de lijst. Er is nog een familieband: Filip Lanckriet uit Aalter-Brug prijkt samen met dochter Hanne Lanckriet op de lijst. Lijstduwer is oud-rijkswachtcommandant Julien Van Wabeke (76).

Momenteel telt de partij één zetel in de gemeenteraad. “Open VLD+ wil tijdens de volgende zes jaar de nadruk leggen op een gemeentebestuur dat werk maakt van een ondernemend Aalter. Daarbij willen we één ding duidelijk veranderen: meer inspraak voor de burgers. Bij de verkiezingen moet we enkele zetels kunnen halen. Zeker als we de positieve reacties bekijken die we elke dag krijgen: we worden hoopvoller en hoopvoller”, zegt De Jaegher.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners