Foto: VRT

Zesde editie van De Warmste Week voorgesteld

Openbare omroep VRT heeft het startschot gegeven voor de zesde editie van De Warmste Week, de grootste solidariteitsactie in Vlaanderen.

De Warmste Week van Music For Life zal dit jaar opnieuw live uitzenden vanuit Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, van dinsdag 18 tot en met maandag 24 december. De uitzending zal ook te volgen zijn op Eén en Canvas.

Iedereen kan opnieuw een actie voor een zelfgekozen goed doel registreren op dewarmsteweek.be. Er is keuze uit meer dan duizend goede doelen, zo laat de openbare omroep weten.

Ook dit jaar kan iedereen tijdens De Warmste Week lopen, joggen of stappen op een van de Warmathons tussen 18 en 23 december in Genk, Leuven, Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge. Nieuw dit jaar is dat elke loper nu ook zelf kiest welk goed doel hij wil steunen.

De Warmste Week wil inspireren en verbinden, maar ook bedanken, door actievoerders en begunstigden samen te brengen. ‘Mensen die zich belangeloos inzetten en zo het verschil maken in het leven van andere mensen. Dat is waar De Warmste Week echt om draait’, klinkt het.

Bron: BELGA

De podcasts van De Standaard