Foto: rr

Seppe Nobels opent drijvend restaurant in Antwerpen

Van één tot 23 september kunnen rammelende magen opnieuw in Antwerpen terecht in het drijvend restaurant Waterfront. Dat ligt op een ponton in het Kattendijkdok. Dit jaar verzorgt Antwerpse chef Seppe Nobels het menu.

Seppe Nobels kookt normaal in het restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen, maar roert nu ook drie weken in de potten van een ander fornuis. Nobels en zijn team verzorgen in Waterfront zowel lunch als diner. Op het menu staan originele ceviches met Vlaamse groenten, biovlees en noordzeevis.

Seppe Nobels opent drijvend restaurant in Antwerpen
Foto: rr

Het ponton is 550 m² groot, dat is dubbel zo groot als vorig jaar. Het restaurant ligt amper 30 cm boven de waterspiegel en bezoekers hebben zicht op het Havenhuis, de Londonbrug en de stad.

Wie geen honger heeft maar toch eens een kijkje wil nemen, kan terecht op het terras, zonder reservatie. Daar worden cocktails en fingerfood geserveerd. Een lunch kost 39 euro, diner 65 euro. Reserveren kan via de website van Waterfront.

De opening van dit tijdelijke restaurant kadert in de tweede editie van het tiendaagse festival ‘Part of Antwerp’, dat van 14 tot en met 23 september plaatsvindt.