Foto: EPA-EFE

Ook prinselijke familie van Monaco maakt zich op voor huwelijk

Charlotte Casiraghi is verloofd. De oudste dochter van prinses Caroline van Monaco zal deze zomer in het huwelijk treden met filmproducer Dimitri Rassam.

Casiraghi maakte het nieuws zelf bekend toen ze werd gezien met een verlovingsring op het Bal de la Rose, een belangrijk gebeuren op de sociale kalender van Monaco. Op dat jaarlijkse bal wordt geld ingezameld voor de liefdadigheidsinstelling van prinses Grace van Monaco.

Het huwelijk zal plaatsvinden in juli, in het huis van de bruidegoms moeder op Sicilië. Het wordt het eerste huwelijk voor de 31-jarige Casiraghi, maar ze heeft wel al een zoontje van vier met haar ex-vriend, de Franse acteur Gad Elmaleh. Ook de 36-jarige Rassam heeft al een dochter uit zijn eerste huwelijk.

Casiraghi, die jarenlang het gezicht was van Gucci, verscheen op het Bal de la Rose in een zwarte jurk met opvallende hals van witte veren, een ontwerp van de Belg Anthony Vaccarello voor het Franse modehuis Yves Saint Laurent. Een hint naar wie straks de trouwjurk mag ontwerpen?

Ook prinselijke familie van Monaco maakt zich op voor huwelijk
Foto: AFP
Ook prinselijke familie van Monaco maakt zich op voor huwelijk
Foto: Photo News

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig

Aangeboden door onze partners
Aangeraden
Niet te missen