Vogue is fan van dit Belgisch modelabel dat 'streetwear heruitvindt'

De kleding van de Luikse zussen Carol en Sarah Piron viel al in de smaak bij Céline Dion, Marion Cotillard, Beyoncé en Kendall Jenner. Vogue liet de vrouwen achter het Belgische modelabel Filles à Papa aan het woord over hun inspiratie en hun eigen kledingkast.

De zussen Piron lanceerden bijna tien jaar geleden hun eigen modelabel Filles à Papa, dat wereldwijd in de winkelrekken hangt. Hun sweater met de afbeelding van de overleden popsterren Michael Jackson, David Bowie, Prince en George Michael met de woorden ‘Never forget’ was afgelopen seizoen een grote verkoophit, onder meer dankzij de gratis publiciteit van enkele sterren.

Ook Vogue is het succes van het Belgische modelabel niet ontgaan. Het modeblad laat de zussen aan het woord over hun inspiratie en welke ‘absurde’ kledingstukken ze zelf het liefst dragen. Hun advies? Ga telkens verschillende stijlen, trends en prijskaartjes combineren om telkens een nieuw silhouet te verkrijgen, en vergeet ook niet eens op de mannenafdeling te kijken. De beste inspiratie vinden ook zij op Instagram, maar dan niet per se bij de populaire namen. ‘We worden meer aangetrokken door mode die tegen de normen ingaat.’

Het volledige artikel kunt u lezen op de website van Vogue.

 

AW17 #FILLESAPAPA / FAME tweed jacket GERI twisted denim skirt

A post shared by F A P ???? (@fillesapapa) on

 

AW17 / SIDNEY sequin dress / GALA gingham shirt #FILLESAPAPA #NEVERENDINGDAYS available in stores and online

A post shared by F A P ???? (@fillesapapa) on

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden
Niet te missen