Foto: rr

Zo ziet de kleindochter van princes Grace eruit

Camille Gottlieb postte op Instagram een foto waarin de gelijkenis met haar bekende grootmoeder Grace Kelly overduidelijk zichtbaar is. De dochter van prinses Stephanie nam een pose aan met een sigaret in de mond die geïnspireerd is op een foto van haar grootmoeder uit een scène uit een film van Alfred Hitchcock.

De schoonheid van Grace Kelly leeft verder. Dat blijkt overduidelijk uit een foto die een van haar kleindochters, de 19-jaige Camille Gottlieb, op haar pagina op Instagram postte. De dochter van prinses Stephanie nam een bekende pose van haar grootmoeder aan uit de film Rear window van Alfred Hitchock, waarin Grace Kelly de hoofdrol vertolkte toen ze nog als actrice aan de slag was.

Camlle Gottlieb is de jongste dochter van prinses Stephanie en draagt de naam van Jean-Raymond Gottlieb, de voormalige paleiswacht waarmee de prinses een relatie had. De foto laat zien dat de negentienjarige socialite haar blauwe ogen, haarkleur en wenkbrauwen van haar beroemde grootmoeder heeft geërfd.

 

I don't wanna hurt you but you live for the pain

Een bericht gedeeld door Cam?? (@camillerosegottlieb) op

 

 

The happiest mamma ?????????????????????????????

Een bericht gedeeld door Cam?? (@camillerosegottlieb) op

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig

Aangeboden door onze partners
Aangeraden
Niet te missen