Foto: Instagram

Bekend topmodel in de ban van jong Belgisch label

Liefst twee keer op een week tijd werd Bella Hadid gespot in een creatie van het Belgische modelabel Léo. Dat kan alvast tellen als flink duwtje in de rug.

De 20-jarige Bella Hadid begaf zich in een week tijd in twee verschillende creaties van Léo in de New Yorkse straten. De ene keer ging het om een lange grijze jurk met daarop het woord 'Undeclared', de andere keer om een opvallend blauw trainingspak dat aan de zijkant is opengemaakt.

Elizabeth Sulcer, de stiliste van het topmodel, staat erom bekend wel vaker te durven uitpakken met jonge ontwerpers die op de rand van de doorbraak staan en deze keer was het dus de beurt aan het Belgische duo Leonneke Derksen en Mattias Medear.

Derksen stuurde in 2011 af aan de Antwerpse modeacademie en verdiende daarna haar strepen bij Balenciaga en Carven. In 2016 vonden ze de tijd rijp om hun eigen label op te richten. Naar eigen zeggen ontwerpen ze kleren voor 'echte vrouwen'. Eerder dit jaar toonde ook de Amerikaanse editie van Vogue zich fan en noemde het 'Belgium's coolest new label'.

 

?? BELLA ?? @bellahadid in full LÉO look #nyfw #bellahadid

Een bericht gedeeld door Official Léo Instagram (@leobyleo_official) op

 

 

?? what to wear when taking a private jet ?? @bellahadid ?????? #nyfw #bellahadid #undeclared

Een bericht gedeeld door Official Léo Instagram (@leobyleo_official) op

 

Bron: Vogue

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden