Foto: EPA

Ariana Grande schrapt zeven optredens

De komende zeven ‘Dangerous Woman’ optredens van Ariana Grande, waaronder die in Antwerpen, gaan niet door.

De Amerikaanse zangeres is terug in Los Angeles, nadat maandagavond tientallen doden en gewonden vielen bij een zelfmoordaanlag na afloop van haar concert in Manchester. Lange tijd was onduidelijk hoe het nu zat met de rest van haar ‘Dangerous Woman’ tournee, maar daar heeft haar platenlabel nu duidelijkheid over gebracht.

Alle optredens tot en met 5 juni worden alvast geschrapt. Dat betekent onder meer dat ze niet naar ons land komt. Dat concert stond op 28 mei gepland. Het is nog onduidelijk of de optredens na 5 juni wel nog doorgaan. Op 7 en 9 juni staan bijvoorbeeld twee optredens in Frankrijk op de agenda.

LiveNation laat weten dat ticketverkopers 'uiteraard [kunnen] rekenen op een volledige terugbetaling en worden daarvoor persoonlijk gecontacteerd door onze ticketpartner Tele Ticket Service met meer informatie. Alle andere geplande concerten in ons land gaan – tenzij tegenbericht –  door zoals gepland. De veiligheid van concertgangers, van artiesten en hun crew en van medewerkers is en blijft onze allerhoogste prioriteit.'

Volgens verschillende bronnen heeft de 23-jarige popster intussen ook conctact opgenomen met de nabestaanden van de mensen die maandagavond om het leven kwamen. Ze zou aangeboden hebben om alle begrafeniskosten voor haar rekening te nemen.

Bron: Reuters
Niet te missen