Foto: HBO

Dolce & Gabbana weigert kant te kiezen in Game of Thrones

De Britse actrice Emilia Clarke, bekend voor haar rol in Game of Thrones, volgt in de voetsporen van Gisele Bündchen en Scarlett Johansson als het gezicht van het Dolce & Gabbana-parfum ‘The One’. Eerder deze maand strikte het modehuis ook al haar collega Kit Harington.

De hype rond televisieserie Game of Thrones is ook na zes seizoenen nog niet gaan liggen en daar wil het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana een graantje van meepikken. Zij kozen actrice Emilia Clarke, u misschien beter bekend als Daenarys Targaryen, als het nieuwe gezicht voor hun parfum ‘The One’.

Maar ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana benadrukken in geen geval #teamkhaleesi te zijn: eerder deze maand werd immers haar collega Kit Harington, oftewel Jon Snow, al voorgesteld als uithangbord van de mannelijke versie van het parfum. Hun campagnes zullen in september worden gelanceerd.

De ontwerpers zeggen dat de beide acteurs de perfecte belichaming zijn van respectievelijk de man en vrouw die zij voor ogen hebben. Harington roemen ze om zijn natuurlijke charme en rijke persoonlijkheid, terwijl de stralende persoonlijkheid en natuurlijke schoonheid van Clarke aansluiten bij de essentie van de nieuwe campagne: vrolijk, spontaan en levendig.

Het is niet de eerste keer dat Harington een parfum aanprijst, dat deed hij eerder al voor Jimmy Choo. Voor Clarke is het wel nieuw terrein, al dook zij wel al op in een campagne voor de juwelenlijn van het Franse modehuis Dior. Eerder gezichten van het parfum waren Scarlett Johansson, Gisele Bündchen en Mathhew McConaughey.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden