Foto: Twitter

'Hacking' Joy Anna Thielemans blijkt promostunt

Joy Anna Thielemans heeft woensdag een aantal foto's en een filmpje toegestuurd gekregen via Snapchat. De actrice liet uitschijnen dat ze gehackt was door cybercriminelen. De beelden, die 'ze nooit publiek had gemaakt', blijken de start van een campagne van de White Ribbon-campagne.

Foto’s in een roze badjas, in bikini aan het zwembad of in pyjama. Een filmpje waarin Joy Anna Thielemans op bed zit en haar wit hemd van haar schouders laat glijden en haar bh toont. De beelden hebben volgens Thielemans nooit online gestaan en op Twitter bevestigde ze dat ze echt gehackt was. 

De gehackte foto's zijn echter de start van de White Ribbon-campagne, waar Vrouw & Maatschappij zich achter schaart. Dat vernam De Morgen. De vrouwen van CD&V voeren op 25 november namelijk actie tegen geweld op vrouwen. Hun campagne past binnen de internationale ‘White Ribbon’-campagne.

Vrouw & Maatschappij deelt elk jaar witte lintjes uit, een symbool om aan te geven dat je geweld tegen vrouwen afkeurt. De campagne van dit jaar focust op respectvolle relaties tussen man en vrouw.

 

 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden