Foto: carlo coppejans

Astrid is niet langer ‘Bryan’

De wereld kent haar als Astrid Bryan, maar op haar sociale media heeft Astrid de naam van haar ex-echtgenoot geschrapt. ‘One and Only Astrid’, noemt ze zichzelf nu op Instagram en Facebook.

Ze is al drie jaar niet meer samen samen met John Bryan, maar Astrid heeft sindsdien zijn naam gehouden. ‘Door mijn huwelijk sta ik in de States geregistreerd als Astrid Bryan. Die naam ga ik behouden’, zei ze daar toen over. Al heeft het feit dat haar naam in Vlaanderen een merk was, daar wellicht ook aan bijgedragen.

Na haar verloving met regisseur Bram Coppens maakte Astrid wel bekend dat ze na hun huwelijk zijn naam zou overnemen en als Astrid Coppens door het leven zou gaan.

Zo lang heeft ze echter niet gewacht om de ‘Bryan’ te schrappen uit haar naam op sociale media. De reden valt vermoedelijk te zoeken bij het feit dat de breuk tussen Astrid en haar ex-echtgenoot een grimmig kantje krijgt. ‘John eist twee miljoen dollar van mij’, vertelde ze onlangs in Dag Allemaal. Hij eist een schadevergoeding van haar omdat haar inkomsten hoger zouden liggen dan hij dacht.

Astrid en John zijn officieel gescheiden, maar Astrid wil pas trouwen met Bram Coppens wanneer de hele zaak uitgeklaard is.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden
Niet te missen