Margot Robbie en Zoë Kravitz lenen hun gezicht uit

Calvin Klein en Yves Saint Laurent hebben een nieuw gezicht in dienst voor hun beautylijn. De Australische actrice Margot Robbie en de Amerikaanse actrice en muzikante Zoë Kravitz mogen elk een nieuw lijntje aan hun cv toevoegen.

Calvin Klein - dat momenteel nog op zoek is naar een nieuwe hoofdontwerper - lanceert later dit jaar een nieuw parfum, Deep Euphoria, dat ze zullen laten aanprijzen door de Australische actrice Margot Robbie, bekend van The Wolf of Wall Street.

Het parfum is een variant op de originele Euphoria uit 2005. Volgens het modelabel is de 25-jarige Robbie de perfecte belichaming van de nieuwe geur. Voor de actrice, die deze zomer te zien is in The Legend of Tarzan, is het de eerste keer dat ze haar gezicht uitleent aan een parfum.

Margot Robbie en Zoë Kravitz lenen hun gezicht uit
Foto: AFP

Ook Yves Saint Laurent - dat met de komst van de Belgische ontwerper Anthony Vaccarello klaar is voor een nieuw hoofdstuk - heeft een nieuw muze gevonden voor zijn beautylijn: Zoë Kravitz.

‘YSL is altijd een van mijn favoriete merken geweest, vooral omdat ze een chique stijl met een rauw kante presenteren’, aldus Kravitz. ‘Niets is geforceerd of vals, maar wel sterk en gedurfd. Ik ben dus heel enthousiast om met dit legendarische bedrijf samen te werken.’

De 27-jarige dochter van Lenny Kravitz en Lisa Bonnet, die eerder dit jaar samen met haar moeder opdook in een campagne voor Calvin Klein, zal in de eerste plaats worden ingezet om haar favoriete beautylooks en trucjes te delen via de verschillende socialemediakanalen van het modehuis.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden