Foto: © VRT
Populaire ‘Thuis’-actrice wordt gezicht spelprogramma ‘Het Sterkste Netwerk’

Eén gooit Joy Anna in strijd om najaar

Eén speelt een van zijn populairste 'Thuis’-actrices uit als presentatrice: Joy Anna Thielemans (22) wordt het gezicht van 'Het Sterkste Netwerk’, een spelprogramma met BV’s rond sociale media. Joy Anna is niet alleen bijzonder goed thuis in die sociale media, ze past ook bij de frisse wind die Eén laat waaien.

Aantal volgers op Instagram: 76.200. Op Twitter: 30.300. Aantal likes op Facebook: 27.952. In Vlaanderen zijn er weinig die op sociale media hotter zijn dan Joy Anna Thielemans. En ze was al hot, want dankzij haar rol van Jana in de Eén-reeks 'Thuis speelt Joy Anna elke dag voor een publiek van 1 à 1,3 miljoen Vlamingen. De fans die maar niet genoeg krijgen van de 22-jarige actrice, kunnen haar doen en laten volgen op haar Facebookpagina en de foto’s die ze ook op Instagram en Twitter zet. Waar ze eet, wat ze drinkt, waar ze met vakantie is, wat ze met vriendinnen doet: van Joy Anna mag heel Vlaanderen het weten.

Thielemans werkt ook voor het blad Flair en schreef ook het boek Gewoon Joy, waarin ze fans een blik op haar leven gunt. Het boek werd hier en daar smalend onthaald omdat het niet meer zou zijn dan gebakken lucht, maar het ging wel bijzonder vlot over de toonbank. Omdat Joy Anna zo populair is bij jongeren, heeft ze ook invloed: ze staat àltijd op de gastenlijst bij premières en evenementen in de modewereld.

Als er een nieuw spelprogramma op Eén rond sociale media gepresenteerd moet worden, is dat dus zeker iets voor Joy Anna Thielemans. Vanaf september is zij dan ook het gezicht van Het Sterkste Netwerk, waarin telkens twee Bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen en een beroep moeten doen op sociale media. In maart werd al een proefaflevering gedraaid met Kobe ­Ilsen en Slongs Dievanongs, samen goed voor veertigduizend volgers op Twitter.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Aangeboden door onze partners
Aangeraden