Vermiste jongen teruggevonden in Sint-Job-in-’t-Goor

In Sint-Job-in-’t-Goor, in de provincie Antwerpen, is de vermiste tiener Nash Vermeulen teruggevonden. Een inwoner van het naburige Rijkevorsel zag de jongen dinsdagochtend lopen, waarna hij even later kon worden tegengehouden.

De jongen verdween gisteravond ond 18.45 uur op het domein van zijn school Sint-Rafaël. Zijn verdwijning werd beschouwd als onrustwekkend omdat hij een mentale achterstand heeft.

"Een alerte inwoner van Rijkevorsel zag de jongen vanochtend lopen, maar die sloeg meteen weer op de vlucht", zegt hoofdcommissaris Peter Muyshondt van de lokale politie van de zone Voorkempen, die de zoekactie mee coördineerde.

"Hij is uiteindelijk toch tot staan gebracht en overgebracht naar het commissariaat. Daar is zijn moeder hem zonet komen ophalen. De jongen heeft natuurlijk een woelige nacht achter de rug, maar verkeert in relatief goede gezondheid."

 Brandweer, politie en speurhonden zochten maandagavond al in groten getale naar de als vermist opgegeven jongen. Dat verliep echter bijzonder moeizaam, aangezien er een uitgestrekt natuurgebied in de omgeving van de school ligt.

Bron: Belga
In het nieuws
Niet te missen