Foto: moschino x h&m

H&M en Moschino, nu ook voor huisdieren

H&M pakt in november uit met een gastcollectie getekend door Jeremy Scott. En die dacht ook aan de meest pluizige familieleden.

Scott, die naast zijn eigen label ook creatief directeur is bij Moschino, staat bekend om zijn speelse collecties en verwijzingen naar populaire cultuur en dat zal niet anders zijn bij deze samenwerking met H&M, zo blijkt uit de eerste beelden die werden vrijgegeven.

Eerder had hij al laten weten dat zijn fans zich aan een soort van 'greatest hits'-collectie mochten verwachten, en daar door Disneyfiguren zoals Donald Duck en Mickey Mouse bij. En ook de hondenbaasjes mogen zich opmaken voor iets bijzonders. Er worden namelijk ook wat stuks voor huisdieren uitgebracht.

In een interview met Vogue liet Scott verstaan dat hij zelf geen hond heeft, maar wel droomt van een terriër zoals in de eerste campagnefoto's die werden vrijgegeven. 'Ik ben dol op de donsjas met de kettingprint op', vertelt hij. 'Daarnaast is ook de halsband met de iconische gouden Moschinoletters een niet te missen stuk. Het is nu al een klassieker.'