• Jonas Van Geel, Nathalie Meskens, Sandra Kim en Koen Wauters doen alsof het 1986 is in ‘Wat een jaar’.

Over een verkleedfeestje bij VTM en een kater

Niet van plan om uit te gaan vanavond? Dan kunt u misschien toch het katergevoel krijgen van ‘The Hangover’. Maar persoonlijk raden wij toch een avondje BBC2 aan.

1. MAGNOLIA - Canvas 22.45-1.50 uur

In dit drie uur durende epos leren we een overspelige vrouw kennen, net als een stervende producent, een verpleger en een beroemde seksgoeroe. En het regent kikkers. Een aanrader.

2. WAT EEN JAAR! - VTM 20.30-21.35 uur

VTM trekt de verkleedkoffer open voor deze knotsgekke spelshow waarin de panelleden terugkeren naar een welbepaald jaar uit het verleden. Dat staat garant voor knotsgekke kapsels, oversized jekkers en grote oorbellen. Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel trekken ze met graagte aan.

3. THE HANGOVER - Vier 22.35-0.40 uur

Twee dagen voor zijn huwelijk gaat Doug met zijn drie beste vrienden naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest. Wanneer ze de volgende ochtend wakker worden, kunnen de mannen zich niets meer herinneren.

4. FILMMARATHON OP BBC2 - vanaf 22 uur

Met het Oscarwinnende (beste film in 2016, red.) Spotlight, Tom McCarthy’s ode aan de onderzoeksjournalistiek, gevolgd door het zinderende Drive van Nicolas Winding Refn zap je misschien beter naar BBC2. Maar niet te vroeg, anders krijg je nog The Night of the Proms in je maag gesplitst.