Is Ed Sheeran stiekem getrouwd?

Eind vorig jaar kondigde Ed Sheeran aan dat hij zou trouwen met zijn jeugdliefde Cherry Seaborn. Toen een reporter aan de zanger vroeg hoe het stond met de trouwplannen, liet hij verlegen een ring aan zijn ringvinger zien.

Sheeran hield de lippen stevig op elkaar toen de reporter vroeg of hij al een trouwlocatie of datum had vastgelegd. Hij wees naar zijn ring, en toen de journalist hem feliciteerde, volgde een nerveus lachje. Sheeran draagt echter al langer een ring aan zijn ringvinger. Toen hij er voor het eerst mee werd gespot, werd gespeculeerd of hij in het geheim in het huwelijksbootje was gestapt. Toen liet hij weten dat het om een verlovingsring ging, en dat mensen zo niet zouden kunnen weten wanneer hij echt getrouwd was.

De journalist wou weten hoe Sheeran het had klaargespeeld om zijn plannen zo geheim te houden. ‘Ik doe dingen nooit echt heel publiek’, antwoordde de zanger.

In januari liet de zanger via Instagram weten dat hij verloofd was. Hij leerde Seaborn kennen in de middelbare school, maar werden pas in 2015 een koppel. Later zei hij in een interview met The Daily Star dat hij graag snel kinderen wil. ‘Liefst meer dan één. En heel binnenkort’, zei hij. En wanneer hij vader wordt, zal zijn gezin zijn absolute prioriteit zijn.

‘Zodra er kinderen zijn, wil ik me alleen nog op hen focussen. Dan ga ik niet meer met muziek bezig zijn’, kondigt hij aan. ‘Dat is heel logisch als je vader wordt.’ Hij geeft ook toe nu al wat minder met zijn carrière bezig te zijn, ‘want ik heb al veel meer bereikt in het leven dan ik ooit had durven denken’.