Foto: VTM

Dit kan u dit najaar bij VTM zien

De commerciële omroep heeft donderdagmiddag zijn najaarsprogrammatie voorgesteld. Naast nieuwe seizoenen van sterkhouders als Familie, The Voice Kids, Hoe Zal Ik Het Zeggen? en De Kotmadam, komt VTM ook met nieuwe programma’s op de proppen.

BOER ZKT VROUW – DE WERELD ROND

Vanaf maandag 3 september

Meer dan 1.500 Vlaamse vrouwen gaan op zoek naar liefde en avontuur bij Vlaamse boeren in het buitenland. Die boeren ontbreekt het niet aan werklust en passie, maar wel aan een vrouw. Daar proberen Dina Tersago en An Lemmens iets aan te doen.

DE WERELD ROND MET 80-JARIGEN

Dit najaar

Twee twintigers trekken de wereld rond met een groep nét iets minder jonge tachtigjarigen, die in hun leven niet of nauwelijks hebben gereisd. Met Sieg De Doncker en Olga Leyers als compagnons de route laten de acht kersverse wereldreizigers zich meevoeren naar een paar droombestemmingen.

BAZART – HET BEGIN VOORBIJ

Dit najaar

De leden van de band Bazart beleven al twee jaar het ene succes na het andere. Een snelle klim waarvan het verhaal volgens VTM nog niet lang niet volledig is verteld. Het Begin Voorbij belooft een special te worden die Bazart volgt tijdens cruciale momenten op muzikaal én persoonlijk vlak.

DANCE AS ONE

Dit najaar

Niels Destadsbader gaat op zoek naar de best synchroon dansende act van de Lage Landen. De crew met de perfecte choreografie, het perfecte teamwork en een perfecte timing wint 50.000 euro.

THE VOICE SENIOR

Dit najaar

In The Voice Senior laten muzikale 60-plussers zien wat ze waard zijn op het podium. Coaching krijgen ze van de grootste toppers in hun vak: Walter Grootaers, Dana Winner, Helmut Lotti en Natalia.

WAT EEN JAAR!

Vanaf zaterdag 8 september

Koen Wauters keert met teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel en een trits gasten terug naar een jaar dat ze bewust meemaakten. Het nieuws, de muziek, de sport, de outfits, de decors, de meest memorabele beelden: alles dompelt hen onder in ‘hun’ jaar.

KOPPELS

Vanaf donderdag 6 september

Vier Vlaamse koppels filmen hun eigen unieke relatietraining, met opdrachten die ze krijgen van Chloé De Bie en Wim Slabbinck. Zo ontdekken ze zogezegd hoe ze hun leven samen een extra boost kunnen geven.

JONG GEWELD

Vanaf dinsdag 18 september

Kinderen met bekende ouders trekken samen op kamp en maken kennis met leeftijdsgenoten voor wie het leven iets minder makkelijk is. Samen met Evi Hanssen maken ze een gloednieuw tv-programma, over en door jongeren, dat nauw aansluit bij Rode Neuzen Dag.

HELDEN VAN HIER: OP INTERVENTIE

Vanaf woensdag 5 september

Welkom in Limburg, waar politiezone CARMA zich maandenlang laat volgen door een cameraploeg.

RODE DUIVELS

Eerste match op vrijdag 7 september

Na hun historische derde plaats in Rusland verdedigen Hazard en co onze reputatie in de UEFA Nations League, een gloednieuw landentoernooi. Maar Maarten Breckx brengt je samen met o.a. Gilles De Bilde ook de vriendschappelijke wedstrijden van de Duivels. Eerste afspraak voor Schotland - België.

BEESTIG

Later dit najaar

Waarom gaan katten vaak in dozen zitten? Waarom kijken vogels zo graag in de spiegel? Dierenarts Joshua gaat langs bij echte dierenvrienden en geeft tips en tricks voor al wie goed voor zijn huisdier wil zorgen.

13 GEBODEN

Vanaf maandag 10 september

Een politieserie over een misdadiger die de wereld een geweten wil schoppen en bij elk van zijn gruweldaden teruggrijpt naar de tien geboden. Dirk Van Dijck en Marie Vinck openen de jacht op de seriemoordenaar die ondanks de wreedheid van zijn misdaden, steeds populairder lijkt te worden.