Foto: AFP

Meghan Markle verdrietig door afwezigheid vader

Het is nu definitief: de vader van Meghan Markle zal niet aanwezig zijn op het huwelijk.

Eerst niet. En dan weer wel. En dan weer niet. De laatste weken was het niet helemaal duidelijk of vader Thomas Markle al dan niet aanwezig zou zijn op de royal wedding. Vandaag heeft Meghan Markle bevestigd dat haar vader haar niet voor het altaar zal leiden.

Markle zegt in een boodschap dat ze het erg jammer vindt dat haar vader niet naar haar huwelijk kan komen. ‘Ik geef veel om mijn vader en ik hoop dat hij de ruimte krijgt om zich te richten op zijn gezondheid’, aldus Markle.

De actrice stapt zaterdag in het huwelijksbootje met de Britse prins Harry. ‘Ik wil iedereen bedanken voor de steun. We kijken ernaar uit om deze speciale dag met jullie te delen.’

Paparazzi

Al enkele weken wordt er gespeculeerd over de komst van vader Markle. De man had een week geleden een hartaanval en zou maandag opnieuw pijn in de borststreek hebben gevoeld. Dinsdag zou na een reeks tests besloten zijn dat hij een operatie moet ondergaan.

De Britse tabloids schreven echter dat de belangrijkste reden van zijn afwezigheid is dat hij zijn dochter en het Britse koningshuis niet in verlegenheid wilde brengen. Vorige week ontstond er ophef omdat hij zich door paparazzi had laten betalen voor foto’s die gemaakt werden toen hij een pak voor de bruiloft uitzocht.

Verwacht wordt dat Meghans moeder, Doria Ragland, haar nu naar het altaar zal begeleiden.

 

 

Niet te missen